650 ezer forintos segélyt kapok havonta és röhögök rajtatok. "Ha én megtudtam Ezt oldani, Ti miért nem?!" - Ugyan kérjük nyomjon már egy megosztást az, aki szerint is vérlázító az ilyen?!


Egy kisebbségi román állampolgárról van szó, tisztes nevén Ion Lazarról, aki abból a célból költözött Angliába, hogy segélyt kapjon. Adózni nem tud, mivel túl kevés a jövedelme, ezért meg is kapja a hatalmas összegű szociális támogatást. 


A 36 éves férfi fémgyűjtéssel foglalkozik, amivel kiegészíti a segélyt, vagyis ebben az esetben inkább fordítva: a segélyt egészíti ki a fémgyűjtésből szerzett jövedelemmel; így havonta kb 645 ezer forintnak megfelelő font üti a markát. A legnagyobb felháborodást az váltotta ki, hogy a férfinak az így megszerzett "jövedelméből" még arra is telik, hogy felépítsen egy családi házat szülőföldjén, Romániában.

Bevallottan azért ment ki, hogy segélyből éljen

A férfival egy interjút is készített a Channel 5 nevű tévécsatorna, melyben elmondta, hogy tudta, hogy Angliában rengeteg segélyt kap és ezért is költözött oda még évekkel ezelőtt. Emellett még azt is elárulta, hogy családja ma már sokkal jobb körülmények között él. Az interjú végén az is kiderült, hogy amikor kiköltöztek Angliába, ingyen házat kaptak és persze rengeteg pénzt. Eddig mindössze 22 millió forintnak megfelelő fontot adott nekik az állam.Szigorításokat ígérnek
David Cameron, Nagy-Britannia miniszterelnöke szerint is van mit javítani a külföldi EU-munkavállalóknak járó szociális juttatások szabályozásán, ami azt jelenti, hogy hatalmas szigorítások lesznek.

Ti nektek mi a véleményetek? Normális és elfogadható az, ha valaki ilyen szinten "lobbizza" vagy kerüli meg a rendszert?! Vagy netalán  jól teszi, mert élelmes? Mit gondoltok erről? Írjátok meg kommentben!