A legújabb Drog amit a diszkókban használnak, hogy könnyű szerrel elcsábíthassák a nőket, kiskorúakat! Kérjük Osszátok meg a hírt másokkal is, a gyermekeitek élete múlhat rajta!


Easy Viola, más néven “Holiday Drog” egy igen veszélyes GHB


Különböző formákban beszerezhető kábítószerről beszélünk. Lehet folyékony, por, vagy akár tabletta. Nincs semmilyen jellegzetes szaga és íze, ezért ez egy nagyon erős fegyver a szórakozóhelyeken. Volt számos olyan eset, amikor ezt a GHB-t adták be védtelen nőknek, hogy könnyű szerrel, elcsábítható célpontokká váljanak.

Easy Viola-nak hívják a bűnözők, ezt az új, nagyon erős szert. Ha rendesen jársz Te, vagy akár a gyermeked diszkóba, figyelmeztesd, hogy ne fogadjon el senkitől sem italt, és csak olyat fogyasszon, amit előtte bontottak fel.

Az Easy Viola egy illegális drog, amely elzsibbasztja az áldozat testét, elveszíti tőle a tér és időérzékét és könnyen irányíthatóvá válik.

Miután elfogyasztotta valaki ezt a kábítószer (GHB), a tünetek 10-20 perc után kezdenek megjelenni. Az alábbiakban leírjuk a leggyakoribb, és legsúlyosabb tüneteket. Hogy milyen tüneteket eredményez, az attól is függ, hogy milyen mennyiségű dózist kapott a szervezet. A túl nagy dózis halálhoz is vezethet.


Milyen tünetei vannak ha Easy Viola kerül a szervezetbe?
Álmosság, fáradtság és gyengeség
Reggeli rosszullét és hányás
Koordináció, egyensúly elvesztése
Légzési nehézségek
Alacsony vérnyomás
Az ítélőképesség és akarat hiánya
Hallucinációkat és félrebeszélések
Görcsök
Kómás állapot

FONTOS, hogy figyelmeztesd a gyermekeidet és ismerőseidet erről, úgy, hogy ne váljanak ennek a szernek az áldozatává. Csak megbízható forrásokból származó italokat és ételeket fogyasszanak. Emellett maradjanak közel a baráti társaságukhoz és ne menjenek el idegenekkel italozni. Kérjük oszd meg ezt a hírt másokkal is és hangsúlyozzuk figyeljetek oda a gyermekeitekre!