BÁMULATOS! Ez az idős asszony 101 évesen szülte meg egészséges kisfiát! Az isten áldja meg őket! ❤ Csoda vagy sem, de ÍGY csinálta!


Csoda, vagy az orvostudomány mindenhatósága ez? Pontosan nem tudni, de Tény, hogy a 101 éves Anatolia Vertadella, aki egy petefészek átültetésen esett át, képes volt kihordani, majd világra hozni egy egészséges kisfiút. Az eset nagy port kavart Olaszországban, de a világban is, az orvostársadalomról nem is beszélve, hiszen egyesek szerint felelőtlenség ilyen korban gyereket vállalni.


A petefészekbeültetést egy törökországi klinikán végezték el illegálisan. A hímivarsejtet egy spermabankból szerezték, majd mesterséges megtermékenyítésre került sor. Az idős asszony nem volt hajlandó elárulni a klinika nevét, ahol a beültetést elvégezték.

“Nagyon hálás vagyok az orvoscsapatnak, akik elvégezték a beavatkozást” – mesélte a 101 esztendős asszony, aki 16 gyereknek adott életet, a mostani kisfiú a 17. a sorban. “Csodálatos érzés, a fiam születése azt bizonyítja, hogy a Jóisten mennyire erős” – nyilatkozta Anatolia.

Az asszony 1998-ban maradt özvegyen, és úgy döntött, hogy többé nem megy férjhez. 48 éves korában petefészek daganatot diagnosztizáltak nála, amiről Anatolia úgy vélte, hogy így akarta megbüntetni őt a Jóisten. Ekkor a fejébe vette, hogy Isten csak úgy bocsáthat meg neki, ha még szül egy gyereket, a meglévő 16 mellett.


És elhatározása mellett kitartott, így megtalálta a módját annak, hogy teherbe essen, és egészséges kisbabát tarthasson a karjaiban. Az asszony bevallotta, hogy most már nyugodt a lelkiismerete, mert teljesítette a vállalását Isten felé

Igen egyedülálló és mégis megható történet. Ti mit gondoltok erről? Helyesen cselekedett ez a Nő, hogy ilyen életkorban vállalt gyereket? Írjátok meg véleményeteket kommentben!