BÁMULATOS! EZ az idős bácsika meglátta, hogy a terhes nő rosszul lett a tengerben. Oda ment hozzá, és levezette a szülést! Hány szívecskét érdemel az ilyen ember?! Ez történt:


Egy hihetetlenül ritka és érdekes látvány fogadta azokat az embereket, akik látták, ahogy egy idős úr kiemel egy újszülöttet a vízből, és egy vödörbe teszi, majd kiviszi a partra.


Mellette egy másik férfi is látható, aki segített, hogy ez a baba életben maradhasson. Ugyanis az idős férfi csak egy idegen szintén, aki levezette ezt a szülést a tengerben Egyiptom egyik városában Dahabban.

A turisták nagyon meglepődtek, de hamar rájöttek, hogy mi is történt valójában.

A várandós kismama a tengerben szülte meg a kisbabát, mivel ő a természetes szülést preferálja, ugyanis azt vallja, hogy a természetben az állatok is segítség nélkül hozzák a világra az utódaikat, ez miért ne működhetne az embereknél is? Semmilyen gyógyszert nem vett be a szülés során, még oxitocint se, ami segíthette volna az összehúzódásokat.


Egyébként úgy tartják, hogy a vízben szülés a babának is kellemesebb, mivel a vízben sokkal másabbak az összehúzódások fájdalmai.

Azt erre a férfire lehet azt mondani, hogy egy igazi Hős, hiszen amikor meglátta, hogy a terhes nő rosszul van és beindult a szülés, azonnal a segítségére sietett, és segített a babának egészségesen a világra jönni.