Durván egy hónapja költöztem fel Budapest-re. Édes Istenem bár ne tettem volna... Segítsetek, más is járt már így?!


Fontos volt, hogy a munkahelyemhez közel legyen a lakás ezért a XXII. kerületet választottam. Az első pár nap nagyon jó volt de ahogy jött a hétvége elgondolkodtam, biztos olyan mesés itt lakni?!


Fölöttem lakik egy 17 év körüli srác aki csütörtöktől vasárnapig azt képzeli, hogy az ő lakásuk a legnagyobb bulizóhely a városban, ráadásul pont akkor érek haza amikor kezdetét veszi a banzáj és özönlenek fel a 4. emeletre a hangosabbnál hangosabban sztorizó fiatalok, ezzel semmi baj nincs, de amikor már épp elalszom és arra kelek, hogy hugyozzák az erkélyem az már kicsit sok, arról nem beszélve, hogy reggel úgy ugrálom át a hányást mint Super Mario a teknősöket.

Hétfőtől szerdáig csend van, ilyenkor kerül elő a ház többi lakója.. Zoli akinek mindig elfogy valami otthon és ahelyett, hogy lesétálna a boltba ami 2 saroknyira van, becsenget reggel 7 kor, hogy van-e egy kis tejem a kávéjába..


Ha csak kiülnék az erkélyre egy kis nyugalomra vágyva, egyből megcsap a szag ami a mellettem levő erkélyről ered, ott ugyanis egy olyan idős úr lakik aki fogalmam sincs milyen oknál fogva, minden szemetet felhalmoz..

Könyörgöm, most őszintén.. Csak én vagyok megáldva ilyen szomszédokkal?? Más is járt már így?!