Durván jó nő lett Tóth Vera! Így néz ki most! Elképesztő, mit ért el az énekesnő! Gratuláljunk neki sok sok szívecskével! ❤ Állunk leesik, de így néz ki most:


Tóth Vera már régóta nem küzd súlyproblémákkal, s úgy tűnik, hogy most van élete legjobb formájában.


Az énekesnő elképszetően gyönyörű, és dögös a legújabb képein. Öltözködése, és stílusa is sokkal nőisebb lett, ezen kívül pedig csak úgy sugárzik belőle a magabiztosság. Igazi bomba nő lett! 
"Tóth Vera testsúlya rengeteget ingázott az évek során, de most hihetetlen formában van az énekesnő"- olvashattuk a világsajtóban. Rengetegen próbálkoztak megtudni tőle, hogyan érte el ezt az elképesztő eredményt, nagyon sok félrevezető hír látott napvilágot, azonban a korábban már-már veszélyesen sok súlyfeleslegtől szenvedő énekes nem volt hajlandó elárulni a titkát. 

A napokban azonban megtört a jég és nyilatkozott egy olyan természetes növényi kivonatról, amit a világ legértékesebb gyógynövényének tartanak szerte Ázsiában. 
Ekkor még senki nem gondolta, hogy ez lehet a nagy titok, azonban ő elárulta: a cseppek beszedése után valóságosan érezte, ahogy ég a zsír a szervezetében és ehhez szinte semmit nem kellett tennie és október végére úgy érezte, hogy élete legjobb formájának örvendhet. 


Kutakodtunk kicsit és találtunk egy blogot, amit egy magyar nő vezet fogyásáról és ő is szintén erről a gyógynövényről számol be sikere kulcsaként. (Ide kattintva nézheted meg a blogot.)