Édesanyám megpillantott születésemkor és onnantól fogva soha többé rám sem nézett.. Tényleg ezt érdemlem? Megszakadt a szívünk miért tette EZT:


VASILINA KNUTSEN ELSŐ RÁNÉZÉSRE EGY ÉDES KÉT ÉVES, AKI ÖNÁLLÓAN ESZIK, ÉS RENGETEG ÖRÖME VAN MINDENNAPJAIBAN.


Édesanyja mikor megszületett és meglátta azonnal lemondott róla, mert nem bírta a látványt, hogy kislányának bizony hiányzik mindkét kis kezecskéje és csak két ujja nőt a jobb karján…

A 2015. márciusában Swerdlowskban (Oroszország) született kislány már ekkor árván maradt. Vasilina ezután felkerült a listára, és várta, hogy szerető szülőkre lelhessen. Azonban Oroszországban nagyon kevés ember szeretne örökbe fogadni gyermekeket és még kevesebben vannak, akik hajlandóak fogyatékossággal élő gyermeket örökbe fogadni, Vasilina nagy hátrányban volt. Eleinte szinte átnéztek rajta fogyatéka miatt. De egy orosz szervezetnek köszönhetően végül egy szerető család befogadta.

Az új szülők, Chris és Elmira Knutsen Moszkvában élnek. Elmira orosz, Chris pedig amerikai, amely nagyon bonyolulttá tette az adoptálást.
Még 2012 decemberében hoztak ugyanis egy olyan törvényt, ami megtiltja az amerikai állampolgároknak, hogy orosz árvákat fogadjanak örökbe.

A Knutsen házaspárnak mégsem adta fel, és végigverekedték magukat a bürokrácia útvesztőin, míg végül az örökbefogadási kérvényt elfogadták, és hazamehettek Vasilinával.


Jelenleg is megközelítőleg 100.000 árva gyermek várt Oroszországban, hogy adoptálják őket.
A Knutsen család immár hattagú. A párnak már volt három fia, akik közül az egyik szintén örökbefogadott, és mentális zavarokkal küzd. Ez nem egy tipikus család. “Sokszor megbámulják őket, emberek keresztet vetnek, majd elfutnak… Gyakran előfordul” meséli Elmira.

De Chris és Elmira megtanultak együtt élni az ilyen típusú reakciókkal. Az egyetlen dolog, ami számít nekik az a négy gyönyörű gyermek.
Sok erőt kívánunk neki és köszönjük, hogy cselekedeteikkel visszaadják elveszőben lévő hitünket az emberiség felé!

Oszd meg, ha szerinted is gyönyörű és ügyes ez a kicsi lány! Hosszú és boldog életet kívánunk neked Te drága!