Egészen elképesztő, amit Gáspár Laci tett Ezzel a kislánnyal az egyik budapesti bevásárló központban! Erre mit lehet mondani? Szeretnénk, ha mindenki tudna erről!


Őszintén szeretném, ha mindenki tudomást szerezne arról, ami velem és a kislányommal történt a hétvégén a Mammutban vásárlás közben!


Még a vásárlás eleje felé jártunk, mikor bementünk az egyik játékboltba, a kislányomnak Dórinak nézni pár dolgot, ekkor a lányom hirtelen elkezdte tépni a pulóverem, “hogy anyu, anyu nézd, ott van a Gáspár Laci, köszönhetek neki – léccii??” (évek óta szereti a zenéjét, én az X-faktor óta annyira nem, és a műsort sem..!) – hirtelen nem tudtam, mit csináljak vagy mondjak, de csak engedtem neki -“mondtam, hogy persze, ha nem zavarja őket, nyugodtan odamehetünk és majd szépen köszönsz neki.” Ugyanis éppen a feleségével sétáltak és a játék babákat nézegették a boltban. Mikor a kislányom előre odafut hozzájuk és odaszólt Gáspár Lacinak.

“Sziasztok, elnézést a zavarásért, csak egy aláírást szeretnék kapni a kis füzetembe Tőled Laci, lehet”? – Már a lányom kérdésekor elérzékenyültem, de mégis a legmeglepőbb dolog ezután jött..! Ez az ember az X- Faktorból, akit lehet szeretni, vagy nem szeretni, fogta és megölelte a lányom majd beleírta szépen a kis füzetébe, hogy idézem ” Dórinak, Sok szeretettel Gáspár Lacitól!” (erről kép lentebb!) – Majd adott egy puszit neki és elköszöntek a feleségével Dóritól és tőlem is.


– Én ott álltam, a könnyeimmel küzdöttem és csak néztem a boldogan mosolygó kislányom, ahogy nézegeti az aláírást. Ha valaki szülő tudja, ez az ami leírhatatlan… Tudom, sokaknak ez “nem nagy szám” de engem nagyon meghatott. Őszintén megmondom, soha életemben nem gondoltam volna, hogy pont ez a Gáspár Laci ilyen EMBER, csupa nagybetűvel..!

Szeretném neked ezúton is megköszönni amit értünk tettél! A történtek után még 1 hétig minden nap csak erről beszélt! Elképesztően kellemes csalódás volt ez nekem! Ez is egy jó példa arra, hogy soha ne ítélj elsőre meg senkit és ne hagyd magad befolyásolni, a sokszor negatív dolgokat árasztó médiának, ne engedd, hogy megtévesszen!

Szépen Kérlek titeket OSSZÁTOK meg, szerintem megérdemli! K. Anna, Dóri édesanyja