FIGYELEM! FONTOS! ÍGY rabolják el a fiatal lányokat! Ha ilyen helyzetbe kerülsz, már nincs mit tenni! Előzzük meg a Tragédiát! Hívjuk fel erre gyermekeink figyelmét! Osszuk meg, hogy minél több emberhez eljuthasson ez az üzenet! Életet menthet!Figyelem! Régebben is volt róla szó, de sosem lehet elégszer elmondani! Ezzel a módszerrel rabolják el manapság azokat a tinédzser vagy fiatalabb korú lányokat, akiket később pr@stitúcióra kényszerítenek. Ha esetleg Te is ilyen helyzetbe kerülsz, valószínűleg már nincs mit tenni. Ezért  hívjuk fel nyomatékosan most minden lány, anyuka figyelmét, hogy legyük nagyon körültekintőek és előzzük meg a tragédiát. A rendőrség az esetek túlnyomó részében, az ilyen helyzetekben sajnos tehetetlen.

A lenti videó pontosan bemutatja, hogy mire érdemes és kell figyelnünk, ha például egy bevásárlás után az autónk felé tartunk.


Légy mindig nagyon körültekintő és ne a telefonodat nyomogasd! Nézz szét mielőtt az autód felé indulnál. Amennyiben valamilyen gyanús alakot látsz fordulj vissza vagy nyíl egyenesen indulj el az autód felé, azonnal szállj be, majd zárd magadra az ajtót. ( A testbeszéd nagyon sokat elárulhat ilyen helyzetben!) Kérjük Osszátok meg, hogy minél több emberhez eljuthasson ez az üzenet! Szó szerint életet menthet! Köszönjük!