FRISS! Boros Lajos végig ébren volt súlyos szívműtétje közben! Döbbenet, de megszólalt és műtét közben ezeket mondta az orvosoknak: - Épülj fel Lajos, mi mind melletted állunk! ❤

Boros Lajos számára elengedhetetlen volt az operáció: a népszerű rádiós szívbillentyűje végleg elfáradt, azonban pár hónap múlva egy ismételt szívműtét vár rá.


Boros Lajos a Story Magazinnak a nyitott szívműtétjéről, amire azért is van szükség, mert a rádiós mostanában sokkal hamarabb elfárad, valamint szédül is. Mint kiderült, elhasználódott az egyik szívbillentyűje, nemrég pedig pacemakert is kapott.

Boros mellett a felesége végig ott volt, miközben a városmajori szívklinikán várakozott hosszú órákon keresztül.

– Fura, de semmilyen félelmet nem éreztem, még csak nem is izgultam. Talán az a legjobb szó, hogy fatalista voltam azokban a pillanatokban, vagyis feltétel nélkül hittem és bíztam azokban az emberekben, akiknek a kezében voltam.

Borost később bevitték a műtőbe, ahol úgy érezte, gúzsba kötötték.

–Előbb leborotválták a bal vállamról a szőrt, ami igencsak fura volt, majd úgy éreztem, mintha rajzolnának oda, de mint kiderült, akkor már vágtak – emlékezett vissza Boros, aki helyi érzéstelenítést kapott orvosaitól.

 Aztán a vállam alatt kialakítottak egy olyan területet, amibe egy vastagabb bankkártya könnyedén beférhet.

Boros elmondta, hogy az orvosok a műtét közben is teljesen hétköznapi dolgokról beszélgettek, így például arról, hogy valaki felmondott a kórházban.


Bocsánat, hozzászólhat ehhez a témához a hullajelölt is? – tette fel a kérdést az asztalon Boros, akinek sikerült megnevettetnie mindenkit a műtőben, ahol nagyjából 20 percet töltött.

Amikor végeztünk, még két órát a kórházban kellett maradnom megfigyelés alatt. Utána közölték végre, hogy ehetek és ihatok a fél napos koplalást követően – folyatta a rádiós, akinek cukorbetegsége miatt különösen fontos az étkezés.

Boros Lajost 3 hónap múlva ismételten műteni kell majd, addig azonban még fel kell szednie néhány plusz kilót.

 Aztán meg kell operálni a szívbillentyűmet, ami nagyon rossz állapotban van. Felnyitnak, és kiderül, hogy helyre lehet-e pofozni, avagy ki kell cserélni. -nyilatkozta Boros Úr. 

Egy megosztással támogassuk mi is kedves Boros Lajost, hogy most már tényleg felépüljön és a következő legyen az utolsó műtéte!