FRISS! December óta nem láttam a fiamat! A rendőrség tehetetlen. Kétségbeesetten keressük! Meg kell tudnom mi történt vele! Könyörgöm, egy megosztással segítsetek! Szívből köszönöm!


Minden megtenne, hogy újra hallja fia hangját Payer Éva! A nagyatádi asszony december 14-én beszélt utoljára gyermekével, azóta azonban senki nem tud semmit a 19 éves Márióról.


Csütörtöki nap volt, amikor utoljára beszéltünk. Mondtam neki, hogy szombaton hívom, ám azóta sem hallottam a hangját – csuklott el a hangja a kétségbeesett anyukának, aki három hónapja eszeveszetten keresi Máriót.

A fiatalember egy győri cégnél dolgozott, ott is élt. December 15-én azonban felmondta albérletét, a barátai és barátnője annyit tudott, hogy munkahely váltás miatt hagyja ott a lakást. Cuccait a barátjához vitte, ahonnan elviharzott azzal az üzenettel, hogy ,,mindjárt jön”.

Egyszerűen nem nyugszom bele, hogy hónapok óta semmit nem tudok róla. Az igazolványait mindig magával vitte, most mégis otthon hagyta. Két telefonja is volt, most mindkettő csak sípol. Eltűnéséről szóló bejegyzéseimet emberek ezrei osztják meg, sőt rengetegen hívtak is már, hogy látták – folytatta feldúltan az anya. A riasztások azonban tévesek voltak, pedig a nő és családja még hajnal kettőkor is Győrbe indult egyszer egy telefonhívás miatt.


Márió senkitől nem búcsúzott el, mielőtt eltűnt


"Sem éjjelem, sem nappalom azóta, amióta Márióról semmit nem tudok. Egyszerűen minden percben az jár a fejemben: meg kell tudnom mi történt a fiammal, olyan nincs, hogy csak úgy eltűnt" – tette hozzá az anya. Az ügyben kerestük a rendőrséget, ugyanis az elmúlt hetekben már több embert kihallgattak az anya szerint, aki arra gyanakszik: bűntény áldozata lett a fia.

– Molnár Márió Viktor eltűnését és annak körülményeit a Nagyatádi Rendőrkapitányság vizsgálja, amelyben jelenleg is folyamatban van az adatgyűjtés, tanúkutatás. További információval – egyelőre – nem áll módomban szolgálni – tájékoztatta lapunkat Orbán Zoltán r. őrnagy, a Somogy megyei kapitányság megbízott sajtószóvivője.

Az édesanya nevében, megkérünk minden segítőkész embert, legalább egy Megosztással segítsen, sose lehet tudni, lehet épp a Te megosztásod által kerül elő a fiatalember. Köszönjük!