FRISS! Nyilatkozott az Orvos, aki Boros Lajos szívét műtötte! Szívszorító amiket mondott: - Egy megosztással mutassuk meg Boros Úrnak, hogy továbbra is mind mellette állunk!


Mint ahogy korábban megírtuk, Boros Lajos nem is olyan régen, egy újabb szívműtéten esett át.
Elengedhetetlen volt számára az operáció, hiszen a népszerű rádiós szívbillentyűje végleg elfáradt. 


Azonban a műtéteknek sajnos még nincs vége, hiszen pár hónap múlva egy ismételt szívműtét vár a rádiósra. A napokban nyilatkozott a Story Magazinnak a műtétet levezénylő orvos és igen meglepő dolgokat mondott Boros Úrról. Szavait változtatás nélkül idézzünk:

- "Nekem volt szerencsém levezényelni Boros Lajos szívműtétjét hetekkel ezelőtt. A beavatkozás szépen és rendben lezajlott. Boros Úr egy nagyszerű és derűs ember. Azonban kicsit aggódok érte, hisz a következő műtétére fel kell szedjem még legalább 5 kg-ot. Ami számára nagy feladat, hisz valamiért most nincs étvágya, alig tud enni, így hízni is. Ezen múlik most minden. Nincs mese. Híznia kell, hiszen komoly operáció áll előtte Május végén. Én a magam és csapatom részéről megígérhetem, hogy a lehető legtöbbet fogom és fogjuk megtenni érte. Biztosíthatok mindenkit, hogy a legjobb kezekben van. Nem csak mint Orvos, hanem mint régi rajongója üzenem ezt neki."


Őszinte és megható sorok ezek. Egy megosztással juttassuk el ezeket a sorokat Boros Úrnak és mutassuk meg, hogy továbbra is mind mellette állunk!