FRISS! Szívszorító történet: Egy ország kereste a kis 9 éves Zolikát! Köszönjük nektek, mindenkinek! ❤ - Döbbenet végül hol találták meg a kisfiút:


A 9 éves Borbély Zolika még március 6-án tűnt el Debrecenben a lakásotthonból az éjjeli órákban. A felkutatására tett rendőri intézkedések sajnos nem vezettek eredményre, ezért a lakosság segítségét kérték. A hihetetlen összefogásnak köszönhetően ma előkerült épségben és egészségben.


Mint sokak megdöbbenésére kiderült, Zolika a Petőfi téren töltötte az éjszakát és kéregetett, hogy egy kis pénzhez jusson és életében először beülhessen egy moziba, ahol megnézheti a Jumanji – Vár a dzsungel című filmet. Nagy kedvence ugyanis a főszereplő Dwayne The Rock Johnson. Miután sikerült Zolikának összegyűjtenie a pénzt, elment a Cinema City-be.

Ott viszont a jegykezelő felismerte az interneten is közzétett képet a gyermekről, (Ugye, hogy van értelme a megosztásoknak?! - Köszönjünk ezúton is!) akit előző nap este látott a facebookon, hogy eltűnt, ráadásul még Ő maga is megosztotta a cikket. Értesítette azonnal a hatóságokat aki a gyámmal együtt pillanatok alatt a helyszínre értek.


Zolika nagy álma azért teljesült, megnézte a filmet, majd visszatért a lakásotthonba ahonnan pár nappal ezelőtt útnak indult. Köszönjük mindenkinek, aki a megosztásával hozzájárult Zolika épségben és gyorsan történő hazatéréséhez!