Ma szörnyű balesetet szenvedett édesanyám Püspökladány mellett. Az életéért hősiesen küzdő férfinek és a mentőhelikoptereseknek üzennék most! Kérlek adjátok tovább soraimat feléjük!


Egy Püspökladány mellett történt balesetben súlyosan megsérült nőnek segített egy arra közlekedő férfi.


A rendőrségre kedden délután érkezett bejelentés arról, hogy a 4212-es számú úton, Püspökladány mellett egy Toyota megcsúszott és egy vízzel teli árokba borult.

A balesetet látva egy arra közlekedő kocsi megállt, a sofőr a bajba jutott nő segítségére sietett és kiemelte a Toyotából az eszméletlen járművezetőt.

A férfi azonnal megkezdte a nő újraélesztését, amit a mentőszolgálat munkatársainak kiérkezéséig folytatott. A 28 éves nő állapotát a mentőápolók stabilizálták, majd kórházba vitték. A baleset körülményeit a Püspökladányi Rendőrkapitányság vizsgálja - számolt be a police.hu.


A mentőhelikopterben utazók, erőt, és fáradtságot nem ismerve közel egy órán át alkalmazták a szívmasszázst, és küzdöttek édesanyám életéért, amiért hálás vagyok, és sosem feledem nekik. Más esetben már az áldozatot halottnak nyilvánítják, főleg, ha elfáradt a mentős, és nincs váltás. De a szerencse, vagy az életmentők ereje, életben tartotta anyut. Köszönöm Önöknek, és remélem, hogy sok ember elolvassa ezt a történetet, és legközelebb ha egy mentőst lát, eszébe jut, hogy mekkora hősök ezek az emberek!
Ha megkérhetlek, megosztanád? Biztos jól esne a mentősöknek, ha eljutna hozzájuk is eme írásom és egyben köszönetnyilvánításom..