Ma van az én egyetlen nagymamám 82. születésnapja és ez alkalomból egy FONTOS dolgot üzenne mindenkinek! ❤ Kérlek, olvasd el Te is üzenetét és egy szívecskével bátorítsd őt! Köszönöm!

Ma van az én egyetlen nagymamám 82. születésnapja és ez alkalomból szeretne üzenni mindenkinek! Kérjük, olvasd el Te is üzenetét és egy szívecskével bátorítsd őt! Köszönöm!


Kedves mindenki, kedves emberek! Ma van a születésnapom... 82 éves lettem.. Szinte fel sem fogom még ezt a kort. Minden újabb év, minden újabb születésnap számomra tényleg egy újabb kis születés..! Évekkel ezelőtt ugyanis egy súlyos betegséget állapítottak meg nálam.. Épp ezért is, azt szeretném üzenni mindenkinek, hogy kivétel nélkül minden percet ragadjatok meg az életben, mert ÉRTÉKES! Egyetlen dolog van csak talán, amit nem tudunk irányítani.. az az IDŐ! 


Kívánom, hogy éljetek teljes életet, mint ahogy én is törekedtem erre mindig és legyetek boldogok. Minden nap egy ajándék, ne vegyétek készpénznek a holnapot...! Mindannyian éljétek meg  a napjaitokat a legteljesebben!!! Ezt kívánom és üzenném mindenkinek! :)