Megbénulok a fájdalomtól! Nagypéntek reggelén a fővárosban tényleg EZT érdemelte a súlyos beteg nagymamám? Csak a megaláztatás az jár ma a magyarnak! Terjesszétek, Ezt látnia kell mindenkinek!


Kedves emberek! Ez nem maradhat kimondatlan és leleplezetlen! Ma, nagypéntek reggelén a 78 éves mamám rosszul lett,(sajnos elég beteges mostanában) azonnal hívtam is a mentőket, akik nagy nehezen (ezt inkább már nem is említem) kiérkeztek hozzánk. 


Mivel már csak ő maradt nekem és nagyon aggódtam érte, természetesen elkísértem őt a kórházig. Ekkor jött az, amit soha az életbe nem mertem volna még megálmodni sem! Megállt a mentősautó és kirakták őt a budapesti II Frankel Leó utcában szemben a kórházzal. 7 fok, eső esik… soroljam? Azonnal csináltam egy képet is az esetről, ezután elég ideges hangnemben, szinte tombolva kérdőre vontam a mentősöket, hogy ezt mégis hogy képzelik?! Az ok? Állítólag annyira tele van a kórház, hogy nem fért be szegény mamám! (de ne aggódjak, mert stabilizálták a helyzetét és nemsokára bekerül - mondták) Tessék??? Ez a válasz? Ez a megoldás? Emberek! Ébresztő! Ez ma Magyarország! A beteg nem számít senkinek..!


Csak a megaláztatás az jár ma a magyarnak! Kérlek OSSZÁTOK MEG! Ezt látnia kell minden magyar embernek, hogy mi is folyik itt valójában! Köszönöm,
Rostás Péter