Megkérdeztünk 150 bevándorlót, hogy minek akarnak Magyarországra jönni. Kinevettek minket, és EZT mondták hazánkról! Erről mindenkinek tudnia kell!


Most a csapból is bevándorlók folynak, és hogy a hazánkat meg kell óvni azzal, hogy a fideszre szavazunk, mert ha nem így teszünk, akkor hazánkból bevándorló ország lesz. Vette egy csapat újságíró a fáradtságot, elutazott olyan helyekre, ahol rengeteg a bevándorló, akik országokat átszelve haladnak valamerre egy jobb élet reményében, vagy gazdasági bevándorlóként egy helyre ahol menekültként megélhetnek a semmittevéssel.


Megkérdeztek hát 150 bevándorlót, hogy miért akarnak ők pont Magyarországra jönni, és a válaszukon egyszerűen ledöbbentek.

Ugwuvevelle- dél afrikai bevándorló : "Mi kizárólag olyan országba akarunk menni, ahol legalább havonta 2 ezer eurót kapunk, van egy kis térképünk, és a ti hazátokat piros x-el jelöltük be, messze elkerüli akinek van egy kis esze. Nálatok a mi fajtánkat bezárják, és táborokba gyűjtik. Nem hogy pénzt, de élelmet is aligha kapunk. Értsétek meg, senki nem akar közölünk Magyarországra menni, mert egy szegény, lemaradt ország."

Abdulg: " Nem akarunk oda menni, mert szegénység van, és nincs segély. Németországba tartunk, és ott is akarunk élni, mert a saját országunkban háború zajlik, és élni szeretnénk "


Ami a legelképesztőbb az egészben, hogy mind a 150 ember nagyon hasonló állásponton volt, mindenki egy szebb jövőért tart valamelyik fejlett országba, de senki, ismétlem senki nem mondta, hogy ő a mi hazánkban akar nőket erőszakolni, vagy utcán verekedni, vagy egyéb dolgot művelni. Ebből az következik, hogy a migránsok messze elkerülik Magyarországot, és semmi céljuk nálunk.

Kérjük Osszátok meg, hogy más is lássa, nem kell félni, nem fognak idejönni, mert itt nem kapnak annyi pénzt, mint a szomszédunkban Németországban vagy egyéb mást "fejlettebb" országokban.