Pataki Attila ismét apa lesz, 66 évesen. Azonban elképesztő, amit mondott születendő gyermekéről és az, hogy mit tesz majd vele, ha megszületik...


Két fia már van, így értelemszerűen egy kislánynak örülne legjobban.


Bár már 66 éves, lélekben még mindig fiatalnak érzi magát Pataky Attila. Az Edda frontembere a Borsnak elárulta, elérkezettnek látja az időt, hogy párjával, a nála 28 évvel fiatalabb Orsival közös gyermeket vállaljanak.

Felőlem jöhet három-négy is akár. A teremtő Istenre és azokra a földöntúli energiákra bízzuk magunkat amikben én feltétel nélkül hiszek.  Ha jön, jön, ha nem, nem, mi mindent megteszünk az ügy érdekében. Legjobban egy kislánynak örülnék, de az sem baj, ha megint fiam születik… abban úgyis profi vagyok – árulta el a lapnak Pataky.


Az énekes fiai 41 és 14 évesek, utóbbi örülne egy kistestvérnek. Pataky Atilla úgy véli, ha hetvenes éveiben jár majd szülői értekezletre, akkor is “klassz pasi” lesz, és 80 évesen is örömmel fog pelenkázni, ha úgy hozza a sors és már alig várja, hogy a születendő gyermekét is bemutathassa a földöntúli erőknek.- Nyilatkozta Attila.