Segítség! A 74 éves beteg mamámat, Anna nénit semmizte ki lakásából és vagyonából Ez az ápolónő! Szeretném, ha megosztanátok, hogy más NE járhasson így! Köszönöm!


74 éves beteg Anna nénit semmizte ki vagyonából egy ápolónő.


Az asszonyt egy kórházban kezelték, akkor íratott alá vele egy papírt az ápolónő, most pedig ott tart az ügy, hogy az idős beteg néninek ki kellett költöznie a lakásából.A lakásban már az ápolónő éli vígan az életét.

A beteg idős nőhöz bement a kórházba az ápolónője, különböző hazugságokkal aláíratott vele egy papírt,fogalma sem volt hogy ez az otthonába fog kerülni. Kísérleti gyógyszerei miatt esélye sem volt értelmezni azt a papírt amit aláírattak vele,ebből a család semmit sem tudott!
Az idős asszony kálváriája 4 évvel ezelőtt kezdődött mikor egy kórházi hematológiai osztályon megismerte a kedves ápolónőt. Az idős asszonyt végül a család,barátok és a szomszédok vették pártfogásba,akkor kiderült, hogy az ápolónő felveheti az asszon nyugdíját,és egy gondozási szerződést is kötöttek.


Anna néni ismerősei ügyvédet fogadtak, az ügyben büntetőeljárás indult!
A nénit most unokája költözteti el a lakásból. Az ügyvéd szerint több pontban megtámadható a szerződés például a lakás piaci értékének 30% a lett a vételárba beírva ami készpénzben került kifizetésre az idős néninek.
Anna néni reméli, hogy az igazság győzni fog! Elképesztő hogy mennyire pofátlan módszerekkel próbálják az idős beteg embereket kisemmizni egy élet munkáját egy aláírással elvenni.

Az eset jogi szakaszáról is befogunk számolni!

Kérjük Oszd meg te is ezt a történetet, hogy minél több emberhez eljusson!