SOS! 3 napja nem jött haza a súlyos beteg édesapánk! Szívszakadva kérünk mindenkit, segítsen! Könyörgök Terjesszétek! EZÉRT is fontos, hogy minél hamarabb hazatérjen:


Eltűnt szeretett édesapánk, Kérjük Segíts te is egy megosztással!


A Budapesti Rendőr-főkapitányság körözési eljárást folytat az ismeretlen helyen lévő Mészáros Ignác eltűnése miatt. A 67 éves férfi március 19-én XXII. kerületi lakhelyéről ismeretlen helyre távozott, azóta életjelet nem adott magáról. A felkutatására tett rendőri intézkedések eddig nem vezettek eredményre.

Figyelem: A férfi epilepsziás, így bármikor újra rohamai lehetnek, ezért is haladéktalanul fontos, hogy minél hamarabb hazatérjen, vagy kórházi ápolást kapjon.

A fenti képen látható Mészáros Ignác körülbelül 172 centiméter magas, erős testalkatú, sötétbarna szemű. Eltűnésekor fekete sapkát, zöld kabátot, fehér pulóvert, zöld nadrágot viselt.


Nem tudjuk hol lehetsz, de várunk haza édesapánk! Már mindenhol kerestünk, mi történt veled?! A gyógyszereit se vitte magával, így nagyon aggódunk. 3 nap telt már el és semmi hír róla! Könyörgöm Istenem segíts!

A rendőrség kéri, hogy aki bárhol látja a 67 éves férfit, azonnal hívja a 107-es vagy 112-es telefonszámok valamelyikét!

Könyörgök, osszátok meg ezt a bejegyzést, minden megosztás egy újabb esélyt, hogy hazatérjen édesapánk! Köszönjük!
a Mészáros család