Szívszorító! Ő K. János hajléktalan. Végtelen szeretet van a lelkében! Kérlek olvasd el történetét! Te is segíthetsz rajta, akár egy megosztással! Könyörgök, ne hagyjuk Őt magára!


Hihetetlen ma találkoztam egy hajléktalannal Budapesten és ezt mondta nekem..... " 2010-ben a bank elvette a házamat, a családom elhagyott, nem maradt semmim. 2000-től kamionosként dolgoztam. Csodaszép házunk volt. Most ebben a kis táskában tartam a, konyhám, fürdőszobám, nappalim mondja mosolyogva." 


-É: És kedves bácsi hogyan éli ezt meg hogy ha jól értem már lassan 8 éve hajléktalan... -Ő Igen, kedves már 9 éve és 2 hónapja hajléktalan vagyok. Hát a tél a legnehezebb, de a nyár se kellemes. Se ruhám se szobám se családom. -É És a családjával mi van? tud róluk valamit? gyerekei vannak? Ő: igen vannak gyerekeim, a családom a feleségem, vagyis a volt feleségem szüleinél élnek. kettő gyerekem van, egy 17 éves fiam és egy 15 éves lányom nekem ők voltak a mindeneim, és mi maradt? csak egy fénykép róluk. É: És hogy éli meg a napjait? Ő: Hát nehezen, az emberek sokszor leköpnek és belém rúgnak, pedig nem vagyok kevesebb mint ők.... Egész életemet át dolgoztam tisztességesen adóztam és lám ide jutottam... É: És mit szeretne az ügyben tenni, hogy kicsivel jobb legyen? Ő: Hát elsősorban szeretnék 60 évesen egy munkát, hogy megtudjam keresni a kenyeremet és letudjam tenni valahova esténként a fejemet.. Mert most sajnos hol egy erdőben, hol egy aluljáróban vagy Tisza parton alszok. É: Mit szeretne üzenni az embereknek? ő: Azt szeretném az embereknek üzenni, hogy ne nézzék le az ember társaikat hisz nem tudjuk kinek mit hozz a jövő! 


Énnekem nagyon jól mentek a dolgaim, majdnem hogy palotám volt ha valaki mondja akkor hogy ide jutok, kinevetem.. És most örülnék egy tányér meleg levesnek is.. És sajnos a mai világban ez bárkivel előfordulhat. É: És ha valaki segítene akkor mit szeretne hogy miben segítsen? Ő: Nem kérek én sem pénzt, sem enni valót. Csak egy tisztességes munkát hogy én magam kereshessem meg a kenyeremet, és az albérletre valót. Én lennék a leghálásabb ember az egész világon! Oszd meg az ismerőseiddel jusson el minden emberhez hátha van aki tudna segíteni ezen a szegény jó érzésű magyar emberen! Addig még nem késő!