Szörnyű Tragédia! Emésztőgödörbe esett és megfulladt egy három és fél éves kisfiú. Nyugodj békében drága lélek! A szülők most EZT üzenik mindenkinek! Osszátok! Hihetetlen, hogy miért történt mindez:


Tragédia!  Emésztőgödörbe esett és megfulladt egy három és fél éves kisfiú Háromfán. A helyszínről az RTL Híradó tudósított, ők úgy értesültek, a gyerekre óvoda után egy rokona vigyázott.


A kisfiú délután az udvaron játszott. A tragédia akkor következhetett be, amikor pár percre magára hagyhatta őt a rá vigyázó rokon. A rokon és a szülők ellen is eljárás indult.Hiszen  a kertben lévő emésztőgödör nyílása nem volt befedve, ebbe a lukba esett be a kisgyermek.
A mentők esetkocsival és mentőhelikopterrel mentek a helyszínre, másfél órán keresztül küzdöttek a gyermek életéért, de már nem tudták őt megmenteni. Sokan aggódnak most a családért.


A helyiek azt mondták, a fiú édesanyjának és nagymamájának ő volt a mindene. “Feldolgozni szerintem ők nem is tudják, majd talán beletörődnek évekkel ezután…” – mondta a szomszédjuk, aki azt is nyilatkozta az esettel kapcsolatban, hogy ne essen senki ebbe a hibába mint a szülők és feltétlen takarják vagy építsék be az ilyen emésztő és kút gödröket. "Bárcsak hamarabb cselekedtünk volna" - nyilatkozta sírva az édesanya az esettel kapcsolatban, aki még mindig sokkos állapotban van.
Nyugodj békében drága lélek! Mély együttérzésünk a családnak!