A Húsvéti locsolkodásra kapott Kinder tojást este izgatottan bontotta ki Ákos fiam - Amit azonban benne találtunk arról mindenkit figyelmeztetnem kell!! EZ volt benne: Terjesszétek!

Egyik olvasónk osztotta meg velünk a tegnap este átélt történetüket, melyet most szeretnénk mindenki számára közzé tenni, hiszen rendkívül fontos a mondanivalója!!!! Olvassátok nagy figyelemmel!


Tegnap a húsvéti locsolkodásból hazaérve a rengeteg ajándékba kapott Kinder tojás közül vacsora után megengedtem a 8 éves fiamnak Ákosnak, hogy 1-et kibontson és megegyen. Nagyon szereti az édességet, de azért próbálunk mértéket tartani.

Odaadtam neki egy darabot, amit aztán mellettem el kezdett kibontani. A csokit megette majd kibontotta a műanyag tojást is, hogy megnézze milyen ajándékot rejt a belseje. Én közben mosogattam, amikor kiabálva szaladt hozzám: Anya, anya Nézd mi volt benne!!!!

Azt hittem elájulok ott helyben. Nem mesefigura vagy bármi más játék lapult a tojásban, hanem erős vényköteles gyógyszerek, nyugtatók!!Rémülten kérdeztem Ákost, hogy evett e belőle! De hál isten nem vett be belőle semmit. Hogyan lehetséges ez? Hogy kerülhet ilyesmi bele a gyerekeknek szánt termékbe? Ma az volt az első dolgom, hogy jeleztem a NÉBIH fele az esetet, akik azt mondták utána fognak járni és kivizsgálják az ügyet!!! 


Én minden szülőt arra kérek, hogy figyeljenek oda gyermekeikre. Mielőtt bármi édességet odaadnának a gyerekeinek amit az elmúlt napokban összegyűjtöttek, előtte ellenőrizzék és győződjenek meg róla, hogy biztonságosan fogyasztható!! Csak egy pillanat és azonnal megtörténik a baj! Osszátok, hogy minél több szülőhöz eljuthasson történetem! 

Köszönöm, hogy elolvastad: Bárócziné Frankó Mariann /Pécs/
Forrás