A magyar házaspár, aki hajléktalanként lett lottómilliomos! Elképesztő történet az övék: 4 év alatt hatalmasat változott az életük: Több mint tanulságos! Ezt figyeljétek:


Azt el sem képzelik, hogy besegítettek a pénzköltésbe nekik?

Vége a fényűzésnek, luxus nélkül él az Andraschek házaspár. A hajléktalanból lett lottómilliomos família mára már hétköznapi életet él, és minden fillér kiadásra odafigyel.


Hajléktalanokból lettek lottómilliomosok Andraschek Lászlóék 2013-ban, mára azonban szinte semmi nincs a milliókból. Üzletük becsődölt, a nyaralót pedig eladták és örülnek, ha mindig van étel az asztalon.

Igazi mesebeli történetként indult Andraschek László és feleségének szerencséje, hiszen hajléktalanként nyertek a skandináv lottón 636 millió forintot. Nagy tervekkel kezdtek új életükbe, de sajnos semmi nem úgy alakult, ahogy szerették volna: kávézójuk becsődölt, nyaralójukat pedig eladták. 

"Akinek ekkora összeg hullik az ölébe, nem tudja, hogyan kezelje! "Sajnálom őket! Nem tanultak! Inkább vettek volna egy kis nyugis helyen egy szép házat meg utazgattak volna,meg gondolom sok volt a hirtelen “barát”! Aki pénzhez jut az szerintem nagyon hallgasson és csak azokat részesítse előnyben akik akkor is felismerték őket mikor lent voltak." - így bírálták őket az interneten. 


"Annak ellenére is megtalálnak bennünket a kéregetők, hogy elterjedt rólunk: elszegényedtünk. Ha tehetném, visszaforgatnám az idő kerekét, mindent másképp csinálnék. Még a saját rokonaimnak sem árulnám el, hogy nyertünk" – mondta Anikó. Ma már az egyszerű emberek életét élik, beosztják az utolsó fillért is. Míg korábban sofőr fuvarozta őket, most örülnek, ha minden fontos dologra jut a pénzükből.

Ti mit kezdenétek ekkora összeggel? Tanulságos és elgondolkodtató történet ez kis hazánkból.