BORZALMAS Tragédia Ferihegynél! Nyugodj Békében Zsolt, egy igaz ember voltál! 4 éves kisgyermekét hagyta magára! Gyűjtés indult számukra! ÍGY segíthetsz te is! - Terjesszétek!


BORZALMAS Tragédia Ferihegynél! Az egész reptéri közösséget megrázta a 36 éves Sz. Zsolt pénzügyőr százados tragikus balesete. Mint arról a Bors beszámolt: a férfit március 8-án érte halálos baleset. Zsolt Opelja és egy kisbusz a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér 2-es termináljának felvezető útján rohant egymásba. 


A busz olyan erővel ütközött az Opel oldalának, hogy az autó megpördült, és az úton keresztben állt meg. A férfi a kocsiba szorult, csak tűzoltók tudták kiszabadítani a roncsból, azonban már hiába, a százados a helyszínen életét vesztette.

Az egyik legjobb munkatárs volt, jó kedélyű, vidám, mindenkinek segített, akinek csak tudott, mindig lehetett rá számítani. Bele sem merek gondolni, mit érezhet a családja, egy alig négyéves kisgyerme­ket hagyott maga után – mondta az egyik munkatársa

A századost a tűzoltók vágták ki a roncsból, de már nem lehetett megmenteni. 


Ismerősei hozzátették: a férfi jól vezetett, nem hajtott őrült módjára. Kollégái az eset után egyre többen érdeklődtek, hogyan tudnak segíteni a gyászoló családnak, ezért az igazgatóság nemes gesztusként gyűjtést szervez. Az adományozást a NAV Repülőtéri Igazgatósága kezdeményezi, elsősorban a munkatársaknak. Ezért a Repülőtéri Igazgatóságon adománygyűjtő dobozokat helyeztek ki, amelybe április 13-ig bármely ott dolgozó névtelenül beleteheti a segítségre szánt összeget, ezután pedig majd a pénzt összesítve juttatják el a családhoz.
A rendőrök szakértők bevonásával vizsgálják az esetet, egyelőre nem tudni, pontosan hogyan történt a baleset.

Nyugodj Békében Zsolt, egy igaz ember voltál! Őszinte részvétünk a család felé!