Botrány! Sokkoló és Durva amit Puzsér Róbert nyilatkozott Hosszú Katinkáékról! - Több ezren osztották szavait tegnap óta. EZT mondta pontosan: - Ti egyetértetek vele?


Hát ezt nem teszik zsebre az biztos..! DE vajon Igaza van Puzsérnak?!
Hosszú Katinka és Shane Tusup pár hónapos mosolyszünet után újra egy párt alkot, amit az úszónő egy fotóval tudatott a közösségi oldalán. „Te és én a világ ellen” – írta Katinka a kép mellé, egyértelművé téve, hogy rendeződött férjével a kapcsolata.


A békülés híre Puzsér Róberthez is elért, aki – úgy tűnik – az örömhír közlésének módja mellett egyéb dolgokat sem néz túl jó szemmel az úszónővel kapcsolatban. A megmondóember a Facebook-oldalán fejtette ki a véleményét:

„Tisztelem Hosszú Katinka eredményeit, de nagyon nem tetszik az az üzleti modell, ahol a horribilis pénzdíjakat besöprő, és bőrének minden négyzetcentiméterét hirdetési felületként értékesítő úszónő még a magyar államból is ezernyi előjogot meg egy csomó pénzt sajtol ki. Úgy gondolom, ha egy sportoló piaci alapon sikeressé válik, meg kell vonni az állami támogatását. A magyar állam feladata a tömegsport és az utánpótlásnevelés finanszírozása, nem pedig sztársportolók százmillióinak gyarapítása – legyenek azok akár úszók, akár vívók, akár labdarúgók.

Hosszú Katinka kiállását Gyárfás Tamással szemben mélységes szimpátiával figyeltem – bár bevallom, már akkor is zavart az Iron Lady-brand, a szégyentelen nyomulás a közösségi médiában, az önfétis alapjain gyakorolt mindennapos motivációs trénerkedés meg az a büszke ízléstelenség, amellyel a politika és a média az utolsó magyar szupersztár előtt hajbókol. Hosszú Katinka rég nem tapasztalt erővel rántotta vissza a magyarságot a nagy nemzeti aranylázba – személyében újra itt volt a bizonyíték, milyen nagyszerű sportnemzet a magyar, miközben az Iron Lady sikereinek legfőbb komponense, hogy elhagyta a hazai közeget, és egy külföldi edzővel készül. A büszke sportnemzet eközben egyre lejjebb és lejjebb csúszik: hiába költ az állam elképesztő pénzeket az élsportra, a magyar versenyzők egyre kevesebb sportágban és egyre kevésbé tartoznak a világelithez, miközben a magyar átlagember egész Európában a legbetegesebb.

Szomorúan szemléltem, ahogy a bulvársajtó Hosszú Katinka és Shane Tusup szakításán kérődzik – sajnáltam, hogy a párkapcsolatuk válságát reflektorok kereszttüzében kell rendezniük. Kicsit szánalmas volt, ahogy a sok boldog szelfi meg a sok közszemlére tett romantikus vallomás után a nyilvánosság elöl menekültek: szerelmi életük hirtelen már nem volt közérdekű. Az azonban már pofátlanság, hogy a békülésüket követő percben közös képük az alábbi üzenettel virít a facebookon: „Ketten a világ ellen!”


Ti ketten a világ ellen?! Hiszen ti tegnap még szóba sem álltatok egymással! Tegnap még szünetelt az országos királykodás a boldog párkapcsolatotokkal – ma meg már újra ugyanazt adjátok elő, amit tegnapelőtt?! Mintha nem is történt volna semmi, mintha az elmúlt hetekben nem tettétek volna nevetségessé az egész csodálatos szerelmeteket? Most megint ti ketten a világ ellen, aztán pár hónap múlva majd megint az én ügyvédeim a te ügyvédeid ellen, az én házam a te részvényeid ellen?

Miért nem lehet ezt ízlésesen és visszafogottan csinálni? Miért nem érik be azzal, hogy „kibékültünk, újra megpróbáljuk”? Miért kell mindjárt egy háborút hazudniuk a világ ellen, miután az a bizonyos világ hónapok óta azért izgul, hogy ők kibéküljenek? Az Iron Ladyt tenyerén hordozza a világ: szurkol az aranyaiért és a boldogságáért – s amikor ő erre a világra pillant, ellenséget lát. Vajon hol követte el a hibát a világ, hogy Hosszú Katinka nem érzi az imádatát?
Nyers és őszinte szavak ezek, de vajon jogosak? Ti egyetértetek vagy inkább elítélitek Puzsér véleményét?