BOTRÁNYOS! Egy belsős fideszes kíméletlenül kitálalt - "Az életemre esküszöm, hogy Mészáros Lőrinc EZEKET a gusztustalan dolgokat mondta a magyar népre a fülem hallatára! Én EZT így nem bírom tovább...Osszátok meg, hogy mindenki tudjon róla!


Botrány! Olyan Facebook bejegyzés látott napvilágot 2018.04.12-én 16:45 perckor, ami talán durvább, mint a Gyurcsány Ferenc nevéhez fűződő balatonőszödi beszéd.


Sajnos fél óra elteltével nem csak a nyilvános bejegyzést, de H. Áprád személyes profilját is törölték. Ugyan erről hangfelvétel nem készült, de a magát bennfentesnek nevező H. Árpád a saját és családja életére esküszik, hogy minden egyes szó pontosan így hangzott el Mészáros Lőrinc szájából, ahogy ő leírta. Sorait változtatás nélkül közöljük:

"A rendőrség, az ügyészség, a bíróság, a NAV és persze az NVI is mind a zsebünkben van! Tehetnek ők bármit, mehetnek tüntetni is szombaton, de bizonyítékot sosem fognak találni senki. Elsimítottunk szépen mindent. Pálffyra szépen ráijesztettek, de tettünk róla, hogy élete végéig tartsa értünk a hátát."

"A saját és családom életére esküszöm, hogy Mészáros Lőrinc EZEKET a gusztustalan dolgokat mondta a fülem hallatára! Én ezt így nem bírom tovább...Én ebben nem vehetek tovább részt. Nem leszek tovább az ördög bérence. 


Ezek itt már nem csak milliós, hanem milliárdos csalásokról beszélnek. Itt mindenki a pokolra fog jutni és én nem akarom, hogy a gyerekeim egyszer megtudják, hogy milyen mocskos dolgokban vett részt az édesapjuk. Kérlek szépen osszátok meg, hogy mindenki tudjon róla!"