Dr. Papp Lajos szívsebész megrendítő nyilatkozata: Tudtam, hogy mi követtük el a hibát! A gyógyszerekkel öltük és öljük meg a betegeket! - Minden igaz magyarnak üzenem EZT: - Terjesszétek szavait!


Nyilatkozta Dr. Papp Lajos szívsebész. TANULSÁG: az egészségedért hozz áldozatot, ne a betegségből akarj kigyógyulni.


Szánj egy bő negyedórát a videó megnézésére! A mai magyar lakosság fejenként átlag 4,5 kg gyógyszert fogyaszt. Tényleg erre van szükségünk?!

Dr. Papp Lajos professzor sok érdekes dologról beszél. Egy rövid idézet: "Az az aljasság, amit ma elkövetünk mi orvosok a betegek ellen, az kibírhatatlan számomra!" 'Az egyik dolog ma, ami a fehér embert pusztítja a koleszterin csökkentő gyógyszerek! Azért találták ki őket, hogy az emberi szervezetben a koleszterint csökkentve az érelmeszesedést meggátolják... Nem arról van szó, hogy mellékhatása van a gyógyszernek, mert minden gyógyszernek van mellékhatása - hanem a fő hatása ellentétes azzal, amiért adjuk. A koleszterin dogma bizonyítottan megdőlt: nemhogy segít, hanem ront a betegek állapotán.”

A műsorvezető felteszi a kérdést: Akkor ez már nem csak óriási üzlet, hanem tulajdonképpen népirtás. Azok, akik csak a gyógyszerekben bíznak, lényegében a saját halálos ítéletüket írják alá.

A professzor válasza. "Nemcsakhogy aláírják, hanem még pénzt is adnak azért, hogy betegebbek legyenek és meghaljanak! De a bűnösök mi vagyunk, orvosok."

Megtudhatod azt is, hogy az egészséges emberekre hogy beszélik rá a koleszterin csökkentő gyógyszerek szedését!


"Csoda sem az orvosban sem a gyógyszerben nincs, hanem az emberben van. Ez a csoda a Teremtőtől kapott öngyógyító képesség, de ezt nem lehet megvenni a patikában, nem lehet megvenni a boltban, ezért meg kell dolgozni, ezért áldozatot kell hozni."

A védőoltásokkal kapcsolatban a professzor kiáll a gyermekeknek adandó kötelező védőoltások mellett, ugyanakkor elmondja, hogy pl. az influenza elleni védőoltásnál más a hatóanyaga annak, amit pénzért lehet venni, és más az ingyenesé. A "szegényeknek' beadott az higanyt tartalmazott, a másik nem."

Nagyon elgondolkodtató beszélgetés, amit mindenkinek szívből ajánlunk: