DRÁMA! Megölhették drága édesapámat és ebbe nem tudok belenyugodni! Én hiszem, hogy még életben van kint valahol! Könyörgök Osszátok, minden megosztás egy újabb esély számára!


Ahogy arról sajnálatos módon korábban már beszámoltunk egy héttel ezelőtt fur­csa kö­rül­mé­nyek kö­zött el­tűnt egy mo­son­ma­gyar­óvári férfi, Má­csik Zol­tán. 


Ko­ráb­ban egy gya­nús alak­kal ta­lál­ko­zott egy győri ben­zin­kú­ton, azóta nem ad élet­je­let ma­gá­ról. A családja és a rokonok azóta is aggódva keresték a rendőrség segítségével. 

Az 52 éves mosonmagyaróvári családapának. Zoltán családja a rendőrségen kívül egy látót is megkeresett, hogy minél hamarabb előkerüljön a férfi. A látó nő szerint az eltűnt férfi három emberrel indult el a benzinkútról, majd egy erdős részen megálltak. Látomásai szerint Zoltánt nem elrabolták, hanem megölték, s meg is verték.


Zoltánt az abdai benzinkútnál látták utoljára, ahol üzlettársa a tartozását akarta megadni neki, illetve egy újabb villanymotor megszerelésére kérte őt. A vállalkozó tízezer euróval, vagyis nagyjából 3 millió forinttal tartozott Zoltánnak, akit családja és rendőrség is nagy erőkkel keres. - Számolt be róla a tények.hu
A család és a rendőrség kérésére kérjük Osszátok meg ezt a felhívást, minden megosztás egy újabb esély lehet az eltűnt apuka számára!