Drasztikusan lefogyott a híres énekesnő, Zoltán Erika! Most elárulta azt is, hogy MIVEL! Küldjünk neki egy szívecskét, minden elismerésünk az énekesnőé! ❤


Így néz ki most! Elképesztő módon lefogyott Zoltán Erika és most végre mindenkinek elárulta, hogy mivel érte el a gyönyörű alakját. A tévében is mindenkinek feltűnt, hogy Erika kevesebb, mint 3 hét alatt közel 15 kilót fogyott. Ezért megkérdezték, hogy mit csinált, hogyan érte el a csodálatos álom alakot?


Az énekesnő nemrég elmesélte, mit hogy csinált és hogy változtatott étrendjén, amitől eltűntek a problémái és az alakja is jelentősen megváltozott:

"Egy éve döntöttem az életmódváltás mellett, és bejött. Mérlegre nem álltam, mert a kilók nem érdekelnek. A lényeg, hogy remekül érzem magam és a látvány is magáért beszél: korábban L-es méretű ruhákat hordtam, most lecseréltem két mérettel kisebbre. A bőrömön is látható a változás, mióta kiment a szervezetemből a tejsav, a tejcukor, amelyek mindenféle problémát okoztak nálam, azóta az arcom is kisimultabb."

Erika így nyilatkozott: "Sokféle fogyókúrát kipróbáltam, de egyik sem vált be egészen eddig. Most találtam egy olyan csodaszert, ami leszívta rólam a zsírt úgy, hogy pajzsmirigy problémáim vannak, tehát ez tényleg egy remek szer! 


Én aztán tényleg szkeptikus voltam ezzel a szerrel elhihetik! Ha nem próbáltam ki 55 féle csodaszert, akkor egyet sem, de ez a szer kifejezetten az olyan nőknek és férfiaknak lett kitalálva, akik rövid idő alatt szeretnének tényleges eredményt elérni. 

Ha érdekelne a termék, a természetes összetevők leírása, a garantált hatás, és egyéb információk, akkor kattints ide, és olvasd el bővebben.