Emberek ilyet még nem láttam! Ilyen csomagot kapott a nagymamám, csak hogy szavazzon az Egyik nagyobb pártra..! Elképesztő milyen levél volt csatolva hozzá! Oszd meg, ha te sem értesz egyet!

Olvasónk küldte az alábbi sokkoló levelét: 
Emberek ilyet még nem láttam! Ennyit ér a becsületetek ? Ezért eladjátok magatokat a következő 4 évre? Ma Mezőcsáton ezt a csomagot (kép lentebb!) osztogatták, (többek között a nagymamám is kapott), de csak úgy kapta meg, hogy a fideszre kell szavazzon, állt a hozzátűzött cetlin! 


A héten már bort is osztogattak , kb .300 ft-osat . Szombaton meg evés-ivás-buli lesz egész nap a pályán, csak azért , hogy őket tartsák meg a hatalomba. Emberek, gondolkozzatok! Nem loptak, csaltak, hazudtak eleget? 

Megaláztak benneteket, lenéztek titeket , csak ilyenkor választáskor juttok eszükbe. Az egészségügy, az oktatás romokban, nincs tényleges munkahelyteremtés , szétlopják az országot az uniós támogatásokat , közülük egy pár ember gazdagodik , mi meg csak szegényedünk. Migránsokkal riogatnak mindenkit , hiába mondjuk , mi nem akarunk betelepíteni senkit se , kerítést se akarunk bontani.


JÓL GONDOLJÁTOK MEG , KIRE SZAVAZTOK VASÁRNAP! NE ADJÁTOK EL MAGATOKAT ALAMIZSNÁÉRT! 
Ha te sem értesz egyet ezzel az egésszel, kérlek egy megosztás formájába add tudtára! Köszönjük! 
forrás