FELHÍVÁS! Ha EZT a roma férfit látja út közben, NE ÁLLJON MEG NEKI! Akkor se ha kéri! Nagyon Veszélyes! A férfit egész Magyarország területén látták már. Egy bérautóval áll az út szélén és... Osszátok!


FELHÍVÁS! Ha EZT a roma férfit látja út közben, NE ÁLLJON MEG NEKI! Akkor se ha kéri! Nagyon Veszélyes! A férfit egész Magyarország területén látták már. Egy bérautóval áll az út szélén és ezt a gusztustalan dolgot próbálja eljátszani azzal, aki bedől neki: 


NAGYON VESZÉLYES LEHET! Adjátok tovább, még mielőtt valami komolyabb áldozata nem lesz a nagy pénzgyűjtésnek! Az egyik nagyon jó barátom ( Gábor ) kérte, hogy osszam meg történetét: 

Éppen Pécs felé tartott, amikor meglátta ezt a roma férfit az út szélén állni, az autója mellett egyedül. Gondolta lerobbant és mivel egy jólelkű emberről beszélek, akiben nincs semmiféle előítélet, megállt! 

HIBA volt!!! 

Mint utólag kiderült: 

A férfi egész Magyarország területén megjelent már. Egy bérautóval (ezüst BMW) áll az út szélén és pénzt kéreget benzinre, mondván, hogy külföldi és pénzre van szüksége, mert kifogyott az üzemanyaga. Néhányan arról számoltak be, hogy egy nagyobb taktikai kést láttak az oldalára rögzítve. 


Erőszakosan viselkedett a barátommal szemben is. Azonnal pénzt kért tőle! Erre Gábor azt mondta, hogy pénzt nem ad, de szívesen behúzza őt a legközelebbi benzinkútig! 

Ekkor elkezdte nyitogatni a kocsija ajtaját, hogy szálljon ki! Még szerencse, hogy be volt zárva, így nem tudta kinyitni. Azonnal beindította az autót és elhajtott! 

NAGYON VESZÉLYES LEHET! Kérjük olvasóinkat Osszák meg, még mielőtt valami komolyabb áldozata nem lesz a nagy pénzgyűjtésnek!