FIGYELEM! Erről az emberek 99%-a nem tud! A TB ÉS A NYUGDÍJ már NEM JÁR alanyi jogon! Kivették az alkotmányból a TB és a nyugdíj jogát! Oszd meg, ha te sem tudtad?! RÉSZLETEK:

A most következő riport már nem mostani és nem is uszítás, de sajnos még mindig itt tartunk! A legszomorúbb az, hogy nagyon sokan NEM tudtak erről a dologról. Kivették az alkotmányból a társadalombiztosítás jogát! Mutatjuk a részteleteket: 


Talán ha ezt végig hallgatjuk, (videó lentebb megtekinthető!) akkor megértjük, hogy miért is kell az orvosoknál 2-3 hónapot várnunk, ha nem akarunk magán orvosnak fizetni.

Hát elég borzalmas az a kijelentés, hogy „adót fizetünk és ezért majd valamennyi nyugdíjat fog fizetni az állam. Kivették az alaptörvényből, hogy a befizetett nyugdíjjárulékért jár valami! NEM JÁR SEMMI!!!Akik most nyugdíjasok azoknak a kormány akár holnap minden további nélkül lecsökkentheti a nyugdíját akár 10-15-20-30%-al mondván válság van és most nem fizet! SEMMI FAJTA ALKOTMÁNY SÉRTÉST NEM FOGNAK EL KÖVETNI, MERT KI LETT VÉVE AZ ALKOTMÁNYBÓL”

Borzasztó! Érdemes végighallgatni a lenti riportot, mert még mindig itt tartunk! Osszátok minél többen, hogy tudjanak róla mások is.

Még egyszer, hogy megértsétek és elhiggyétek:

Az új Alaptörvényből kivették az Alkotmányos jogok közül a Társadalombiztosítást, ami azt jelenti, hogy adó formájában fizetünk nyugdíjadót és egészségügyi adót. Ezért azonban cserébe NEM JÁR semmi, sem nyugdíj, sem ingyenes egészségügyi ellátás, a kormány biztosít valamit, amennyit éppen kedve tartja: És simán megvonhatja bármikor, sőt hozzányúlhat az eddigi nyugdíjakhoz is. Nincs alkotmányos garancia semmire, nincs jogorvoslatért kihez fordulni, mert törvénysértést nem követ el a kormány. Hiszen az Alkotmányból kivették ezt a jogot.Tehát a teljes kiszolgáltatottság állapotában teljesen védtelenek az állampolgárok. Jelenleg kb. 4,5 millió körüli érintett lehet, aki alól bármikor kiránthatja a szőnyeget a kormány. 
Osszátok minél többen, hogy tudjanak róla mások is!