FRISS! Botrány! Baukó Éva élő adásban alázta a magyarságot és vele együtt még Berkit is csúnyán megfenyegette! EZT merte mondani a magyarokról:


Ép ésszel felfoghatatlan: Baukó Éva és Berki Krisztián csúnyán összeveszett a Fem3 Café egyik adása közben, utána egy beszólásában még meg is alázta a magyarságot, Figyeljétek: 


Baukó korábban egy Facebook videóban mesélte el, hogy állítólag műsorvezetőtársa, Berki megfenyegette őt a színfalak mögött. Baukó élő adásban össze is veszett Berkivel, aki állítólag nem engedte érvényesülni Évát a műsorban..

A botrány tovább duzzadt. Éva másik állítása, miszerint Berki szexuális ajánlatot tett neki 2 hónappal ezelőtt. Ezt ugyan nehéz elhinni, hiszen Baukónak már volt ehhez nagyon hasonló kijelentése, emlékezzünk csak Havas Henrik esetére. 


Berki így reagált az esetre: "A teljes állítása hamis Évának. A műsorban alkoholos befolyásoltság alatt jelent meg. Azért vágtam a szavaiba (ha lehet így mondani), hogy mentsem a helyzeteket és vele együtt a műsort. Baukó Éva ráadásul a folyóson a politikai hovatartozásom is felemlegette és idézem: "áruló kutyának nevezett engem, akárcsak a többi magyart.." Úgy gondolom ehhez nincs mit hozzáfűzni" - A Berki. - zárta szavait Krisztián. 

A csatorna a továbbiakban úgy döntött, hogy a két műsorvezető nem dolgozhat együtt egy műsorban. 
Forrás: Blikk