FRISS! Botrány! Ezt nyilatkozta Orbán Viktor amikor kijött a kórházból! Szavait eddig ezrek osztották meg, olyan sokkoló volt amit nyilatkozott: - Oszd meg, ha szerinted is durva amit mondott?!


Friss! Az év legsokkolóbb szavait mondta ma Orbán Viktor! Tegnapi nap, a Bors beszámolt róla, hogy két nappal ezelőtt Orbán Viktor rosszul lett és összeesett budapesti otthonában. 


A Semmelweis Egyetem Sürgősségi Betegellátó Osztályára szállították majd magas vérnyomás és szívritmus zavar gyanújával tartották bent majd 1 napig a Miniszterelnök Urat. 

Ez a sajnálatos eset, ebben a felfokozott kampány hajrában hatalmas érvágás volt mind a pártjának, mind a saját személyének. Kilépve a kórházból, testőrei kíséretében a következő nyers mondatokat fogalmazta meg a magyaroknak: 

"Kedves Magyarok, kedves barátaim! Nem cáfolom, valóban rakoncátlankodott a vérnyomásom és a szívem az utóbbi pár napban, annyira magamon és a szívemen viselem az ország sorsát! De most újra itt vagyok, jól vagyok, folytatjuk tovább a Soros pártiak elleni ádáz küzdelmünket, hisz ők juttattak engem kórházba! Április 8.-án revansot veszünk az ellenszegülőkön! A jó Isten óvja azokat, akik nem Magyarország javát akarják! Hajrá Magyarország! Hajrá, magyarok!- Nyilatkozta a 168 órának Orbán Viktor. 

Mi továbbra is pártatlanul és politikai hovatartozástól függetlenül kérjük, ossza már meg az, aki szerint is sokkoló és durva szavak ezek! Nektek mi a véleményetek nyilatkozatáról? Írjátok meg kommentben!