FRISS! Csodálatos új képek érkeztek a Hajdúszoboszlói hármasikrekről! ❤ Az édesapjuk Tamás, meghatóan mesél a nehézségekről és a mostani helyzetükről: Egy szívecskével kívánjunk nekik további jó egészséget!Az egész országot megrázta a félárván maradt hármasikrek tragédiája, akik egyedül maradtak az édesapjukkal, miután a szülést követően az anyukánál súlyos vérzéses szövődmény lépett fel.


A Tündérkör Alapítvány a Facebookon írt arról, hogy Léna, Mira és Milánka a koruknak megfelelően nőnek, az éjszakákat nyugodtan átalusszák és – leszámítva némi megfázást – makk egészségesek.
A gyerekekről most friss információk érkeztek, szerencsére minden rendben van! Fábián Tamás így mesélt az apaságról.

„Nagyon jól haladunk. Szépen lassan én is elsajátítom a gyermeknevelés minden mozzanatát. Sejtettem, de nem gondoltam, hogy ennyi energia felhasználása ekkora örömet okozhat, mint a 3 kincsem. Élvezem!” – mondta az édesapa, aki nagyon hálás mindenkinek, akik segítették őt és a babákat a nehéz időkben. Egyelőre Tamás nem használja fel a kapott adományokat, nagyon megfontolja, hogy mire költ, elvégre a kicsik jövője a legfontosabb. Még kérdéses, hogy az apa házat vesz vagy épít-e, de valószínű, hogy végül az utóbbi mellett dönt. A picik gondozásában az apjuk mellett a nagyszülők és a rokonok is aktívan részt vesznek."


Íme az új, csodálatos képek a kicsikről!