FRISS! Elhagyja az országot a választás eredménye miatt a magyar zenész. Már többen csatlakoztak hozzá! Mutatjuk a szomorú magyar valóságot:


Friss! Ez a művészünk se bírta tovább cérnával.. Több éve gondolkodott már, az április 8. -ai  választáson történtek miatt végül úgy döntött, elhagyja Magyarországot a Pannonia Allstars Ska Orchestra alapítótagja.


A Facebook-oldalán hozta nyilvánosságra a Pannonia Allstars Ska Orchestra dobosa, hogy kilép a zenekarból és elköltözik az országról. Lipi Brown hosszasan magyarázza döntésének okát, azt írja évek óta gondolkodott már, hogy elhagyja Magyarországot, az április 8-ai választások után viszont már nem maradt több kérdés benne.

“Nincs tovább. A tegnapi “választáson” történtek miatt meghoztam a felelős döntést, emigrálunk, mert ha itt maradunk, akkor az kb. olyan lenne mintha kizavarnám a kislányomat az autópályára játszani.”

“A végső döfést az azonnali kilépésem irányában a teljes gyáva csend a hazai eseményekről és a minimális óvatos, halk felhívás, ami a PASO felületen megjelent a napokban. Nagyon sok barátom, kollégám és rajongó szóvá tette, hogy tehetnénk jobban is az ellen ami történik az országunkban és tovább nem tudtam elviselni ezt a felelőtlen állapotot, mert a lelkiismeretem ezt nem engedte. Akár súlyos hátrány is érhetett volna a jövőben, ha tovább asszisztálok a hatalomnak ezzel a gyáva magatartással. Az egész világ a hazánkban történteken röhög. Szégyenlem magam.”


Sajnos nem ez az első eset, hogy bejelentik távozásukat a média és közszereplők, sőt ami még szomorúbb, hogy rengetegen távoznak a lakosság köreiből is azok, akik hatalmasat csalódtak a választásokban és "megunták" - nem bírják elviselni tovább a jelenlegi kormányt, nyomort és nélkülözést. Szerintetek az mennyire normális a 21. században, hogy egy választás eredményeképpen ennyien készülnek elhagyni az országot?! Több mint beszédes kép hazánkról.. Mi a véleményetek erről? Írjátok le kommentben.