FRISS! EZZEL a nyílt petícióval üzent Vona Gábor a Nemzeti Választási Irodának! - "Kérek szépen minden magyart, hogy egy megosztással csatlakozzon az indítványhoz!"


Kérjük az ország és a közös szebb jövő érdekében, Oszd meg ha te is egyet értesz és támogatod!


Ahogyan azt bizonyára nagyon sokan olvasták, a tegnapi nap folyamán a Nemzeti Választási iroda elnöke, Pálffy Ilona nem bírta tovább és színt vallott, miszerint "Igen, belenyúltunk, de csak azért, hogy a hirtelen túlterheléstől okozott károkat a rendszergazdáink javítani tudják. Ha ekkor történt a csalás az lehetséges, de az már nem a mi felelősségünk, minden szabályosan zajlott a személyes ellenőrzésem alatt."

Ma reggel Vona Gábor az üggyel kapcsolatban nyílt petícióra szólította fel a magyar népet:


Vona Gábor - "Kedves honfitársaim! Eljött a mi időnk, eljött az idő, hogy április 8 után ismét összefogjunk és megmutassuk, hogy mi nem leszünk csalás áldozatai! Ezúton szólítom fel Pálffy Ilonát, hogy mondjon le tisztsége alól. Még a héten bíróság elé kell álljon, mert 1 millió forintért, nem csak önmagát adta el, hanem az egész ország akaratát. Fel kell számolni ezt a maffiát, gyermekeink és a saját jövőnk érdekében. Kérem szépen az internetező magyar lakosságot, hogy egy megosztással fejezze ki részvételi szándékát a petícióban. Követeljük a szavazatok újraszámlálását, követeljük a demokráciát Magyarországon! 

Tisztelettel: Vona Gábor"