FRISS! Most már BIZTOS! Választási csalás történt! Elképesztő bejelentést tett a választási iroda elnöke: - Orbán Viktor őrjöng! Mutatjuk a hivatalos információkat:


FRISS! Egy korábbi cikkünkben már beszámoltunk róla, hogy ha bebizonyosodik, hogy csalás történt, akkor újraszámolhatják a szavazatokat. Most, a legújabb hvg által is közölt információk szerint megtörtént az a bizonyos és meglehetősen botrányos beismerés a 2018-as választási csalással kapcsolatosan.


 A Nemzeti választási iroda elnöke, Pálffy Ilona a mai nap végül a nagy nyomás hatására beismerte, hogy valóban csalás történt. Annak ellenére is, hogy Pálffy Ilona még egy millió forintot is kapott a fizetésén felül, a 2018-as országgyűlési választások "gondtalan" megrendezéséért és lebonyolításáért.

Korábban ezt nyilatkozta a hvg.hu-nak: hogy ha lemondanék a tiszteletdíjról, akkor az nem azért lenne, mert voltak problémák, ezek ugyanis nem olyan jellegűek voltak, ami megalapozná az NVI felelősségét”. 

A mai délutáni interjújában azonban már teljesen mást mondott: beismerte, hogy valóban az informatikai rendszer ideiglenes megállásakor "nyúltak bele a rendszerbe, a Fidesz javára." 

"Igen, belenyúltunk, de csak azért, hogy a hirtelen túlterheléstől okozott károkat a rendszergazdáink javítani tudják. Ha ekkor történt a csalás az lehetséges, de az már nem a mi felelősségünk, minden szabályosan zajlott a személyes ellenőrzésem alatt." - nyilatkozta a felháborító sorokat a Nemzeti választási iroda felelős elnöke. 


- A Fidesz, és azon belül Orbán Viktor csak annyit fűzött hozzá Pálffy Ilona nyilatkozatához: "Határozottan elutasítom a csalással kapcsolatos kijelentéseket és vádakat. A nép döntött. Ezen döntés pedig fellebbezhetetlen." - szólalt meg a Miniszterelnök. 

Tehát most már biztos, hogy felügyelőszervek újrafogják számolni a szavazatokat. Pontos információnk nincs arról, hogy ez mikor történik meg, de cikkünket folyamatosan frissítjük ha megtudunk valamit. 

Nagyon kíváncsiak vagyunk az elkövetkezendő napok eseményeire, mert ha bebizonyosodik a szavazatok újraszámlálása után, hogy a Jobbik tényleg több szavazatot kapott, mint a Fidesz, akkor minden bizonnyal megtörténik a sokak által várt kormányváltás. 

Ezúton kérdezzük a lakosságot, ki az, aki egyetért a szavazatok újraszámlálásával? Kérjük osszátok meg minél többen, lássák csak, hogy a demokrácia igenis működik kis hazánkban!