FRISS! Orbán Viktor hivatalos bejelentése: Ez a 4 év a nadrágszíj összehúzásról fog szólni! Kemény megszorítások várhatóak és óriási változások lesznek! Többek között EZEK:


Miután az elhúzódó választási eredményekből április 8.-án biztossá vált, hogy a Fidesz újra kétharmados többséggel kormányozhatja az országot újabb 4 éven keresztül (amire az egész világon nem volt eddig példa, hogy egy párt zsinórban három választási ciklust megnyerjen 2/3-os többséggel), Orbán Viktor miniszterelnök így nyilatkozott:


“Barátaim, látjátok. Ezt is megnyertük, nem is akárhogy! Az ellenzéki pártok az egész kampány alatt azt hangoztatták, hogy KELL A VÁLTOZÁS! Megígérhetem nektek itt és most, hogy lesz változás. Az ellenzéknek ismételten nem sikerült labdába rúgnia! Azt személyesen garantálhatom, nagy változások jönnek, jobb ha mindenki felköti…Magyarország egy jó úton halad, a fejlődés útján, de ahhoz, hogy továbbra is ezen az úton haladhassunk, össze kell húzzuk a nadrágszíjat és megszorításokra lesz szükség!


Az eredmények minket fognak igazolni és ezeknek köszönhetően 4 év múlva, újra nyerni fogunk.” – hangzott el a rögtönzött tájékoztatón.

Épp hogy csak befejeződött a választás és máris megszorításokra lesz szükség?! Úgy néz ki eddig tartott a rózsaszín ködfelhő…

Nektek mi a véleményetek erről? Írjátok meg kommentben!