FRISS! Országos BOTRÁNY! Gyomorforgató, amit üzent a Fidesz a Magyaroknak: Videó! - Szerintetek ilyen embereknek kell vezetni ezt az országot?!


Egyszerűen felháborító, ami kiszivárgott a mai napon. A "nagy győzelmi mámorban" igazán elengedte magát a Fidesz és a váci fideszes alpolgármester, Pető Tibor (egyben Ő a városi Fidesz elnöke, és a Magyar Evezős Szövetség elnöke is ) és a szintén a művelődési-oktatási és ifjúsági bizottság Fidesz által delegált tagja, Bodonyi Béla is.


Igen, és ilyen emberek "vezetik és igazgatják" ezt az országot.. Most egy olyan videót mutatunk, ami sokakat felháborít majd, de mi hiszünk a DEMOKRÁCIÁBAN! Ezt joga van tudni minden magyar embernek!

„Egyszerűen senkik vagytok, hej, hej”, közben pedig a mutatóujjukat is felemelik. Velük együtt ugrál a fideszes alpolgármester, Pető is.

A videót ma reggel eltávolították a facebook-ról, de egyik olvasónk időben lementette azt a felvételt ami bemutatja, hogy a fideszesek mit műveltek. Íme a felháborító videó:Kérlek osszátok, hogy ez minél több igaz és demokrata magyar emberhez eljuthasson! Köszönjük!