FRISS! Szívszorító: azt kívánja a 72 éves Koncz Zsuzsa hogy Ezt az üzenetét minél többen megosszák! ❤ Meghatódtunk sorain! Egy megosztással fejezd ki, ha egyetértesz vele!


Segítsünk neki, meghatódtunk soraitól!
Koncz Zsuzsa mindig is féltve őrizte magánéletét. A házasságot kipróbálta, azonban nem jött be, gyereke nem született. 


A 72 éves énekesnő imád sportolni, és roppantul szeret kiabálni meccsnézés közben – már ha éppen van ideje meccset nézni két koncert vagy lemezfelvétel között. 

Az énekesnő gyerekként kézilabdázott és korcsolyázott, felnőttként pedig (állítólag Halász Judit unszolására) rákapott a síelésre. A sportot azonban nemcsak művelni, hanem nézni is szereti, különösen a focit. Az énekesnő a Blikknek nyilatkozta, hogy a célratörő német focit szereti. “Ha lehet, nézem a Barcelonát és a német bajnokságot is, ahol a Borussia Dortmundnak szurkolok – mondta a lapnak. 
Ezután már sokkal komolyabb témákra váltott az énekesnő, soraitól mi is meghatódtunk és csak egyetérteni tudunk vele: 


Azonban most átszeretnék adni egy fontos üzenetet, és szeretném, ha ez minél többekhez eljutna. Ami a következő:

"Fontos lenne, hogy a nők sokkal több tiszteletet, megbecsülést kapjanak, az élet bármely területén tevékenykednek. Ha anyák, azért, mert a jövőnket nevelik, ha véletlenül üzletasszonyok, politikusok, orvosok lennének, akkor meg azért. Ők is a jövőnkön dolgoznak. Valamennyien!" 

- Mi a részünkről mélységesen egyetértünk az énekesnővel! Ti mit gondoltok üzenetéről? 

Kérjük egy megosztással segítsünk neki, és juttassuk el örök érvényű szavait mindenkihez!