FRISS! Szívszorító dráma! Szörnyű betegség támadta meg Caramel kislányát! Mutatjuk a részleteket: - Egy megosztással és egy imával fejezzük ki támogatásunkat feléjük!


Most érkezett! Megrázó hírt közölt mindenkivel Molnár Ferenc “Caramel” felesége, Szilágyi Szilvia a Heim Pál Gyermekkórházból. Minden szülő rémálma vált valóra a magyar énekesnél: kislányánál szörnyű betegséget diagnosztizáltak:


Az eredeti bejegyzést változtatás nélkül közöljük: 
"Borzasztó nehéz leírni e sorokat, de szükségesnek érezzük. Szofit leukémiával diagnosztizálták, a kórházi kezelés azonnal megkezdődött. Ezzel hirtelen belezuhantunk minden szülő leglidércesebb rémálmába. Nem tudjuk miért, hogyan, és miért pont velünk történt. Egyelőre felfoghatatlan. Ugyanakkor száz százalékig biztosak vagyunk benne, hogy kicsi lányunk, életünk értelme hamarosan meggyógyul, és még erősebben és egészségesebben folytatja útját az életben. 
Kevesen tudják, de a gyermekkori leukémia nagyon jó arányban gyógyítható. Teljesen, minden későbbi következmény nélkül. Nem vagyunk egyedül, és a számtalan pozitív példa erőt ad. Reméljük, a mi példánk is erőt fog adni másoknak. 
Egyben nyomatékosan kérünk mindenkit; a rajongókat, a sajtót és ismerőseinket is, hogy ne keressenek. Se telefonon, sem írásban, sem pedig személyesen. Nem fogunk válaszolni, a kéretlen látogatókat pedig, bármilyen jó szándékkal is jönnének, el fogjuk utasítani.


Tudjuk, hogy mindenki jót akar, de nekünk most az az első, hogy összekapaszkodjunk, és gyermekünket minden erőnkkel segítve átvészeljük az előttünk álló nehéz hónapokat. Szofi lelkét, nyugalmát senki és semmi nem zavarhatja. Feleségem és a magam nevében is nagyon szépen köszönöm, hogy ezt megértitek és tiszteletben tartjátok! 
A fellépéseimnek, feladataimnak az erőmhöz mérten megpróbálok eleget tenni. Kérem Istent, adjon erőt életünk legnagyobb küzdelméhez."
Szeretünk Titeket! 
Caramel

Mi a részünkről kitartást és mihamarabbi gyógyulást kívánunk a kicsinek és családjának! Isten veletek van!  Egy megosztással és egy imával fejezzük ki támogatásunkat feléjük!