FRISS! Újabb ember halt meg Zacher Gábor miatt. Ám amit ezután tett a doktor Úr, az sokkolta a hazai orvosokat is! Oszd meg, ha te egyetértesz döntésével?!


A Honvédkórház sürgősségi osztályát vezető Zacher Gábornak egy újabb halállal végződő eset után felkínálta az intézmény, hogy mondjon le a posztjáról, amit ő elfogadott – tudta meg a HVG.


A napokban terjedt az a hír, hogy vérmérgezés gyanújával került a Honvédkórház sürgősségi osztályára egy idős beteg, akit azonban hazaküldtek. A háziorvos elmondása szerint az asszony érdemi vizsgálat nélkül hagyta el a sürgősségit, majd másnap meghalt.

A háziorvos kérte Zacher ellen a vizsgálatot, de kórház nem indított ilyet, a minisztérium pedig visszautasította, hogy ne végeztek volna szakszerű ellátást a kórházban. Mindezek ellenére Zacher Gábor elfogadta a sürgősségi osztály vezetői posztjáról való lemondás lehetőségét, ami sok kollégáját is meglepően érintette – számolt be a HVG.


A közelmúltban több, sajnálatos tragédiával végződő esetről is beszámoltunk a Honvédkórházban. Zacher többször meg is szólalt az esetek után.

Több fórumon is panaszkodtak az emberek, hogy a tévéből ismert doktor Úr minősíthetetlen módon viselekdett velük, vagy hozzátartozóikkal. Sok ember állította azt, hogy a doktor Úr miatt halt meg közeli hozzátartozójuk. 
Mi nem szeretnénk állást foglalni az ügyben. Ti mit gondoltok erről?!