FRISS! Vajna Tímea feljelentette Makranczi Zalánt a tegnapi őszinte üzenete miatt. Elképesztő, amiket a fejéhez vágott! Ilyen NINCS! - Kérjük oszd meg, ha te sem értesz egyet ezzel!


Elképesztő ami történik a magyar "celebéletben"! A tegnapi nap megosztottuk Makranczi Zalán őszinte és szerintünk is jogos nyílt levelét amit a feleségét, gyermeküket és őt magát szitkozóknak címzett. 


Nagyon sokat megosztották, így üzenete eljuthatott Vajna Tímeához is, aki ma megfenyegette, sőt állítása szerint rágalmazás becsületsértés miatt fel is jelentette a rendőrségen Szinetár Dóra férjét, Makranczi Zalánt. - Írta a Blikk, akik így idézték Tímea felháborodott szavait:

"Egyszerűen felháborítónak tartom a tegnap ellenem és a férjem ellent üzenetben kapott vádakat, miszerint mi rosszindulatúan bántottuk vagy állítottunk volna be bárkit is. Egy egész ország előtt járattak le engem és kedves férjem - hozzáteszem, teljesen jogtalanul. 


Ezért a mai napon (2018. április 12.) a budapesti BRFK II. Kerületi Rendőrkapitánysághoz fordultam és feljelentést tettem rágalmazás és becsületsértés miatt. Úgy hiszem, részemről igenis jogos volt ez a jogi lépés. Nem tűröm el, hogy minket így állítsanak be egy egész ország előtt!" - Nyilatkozta Vajna Tímea a Blikknek

Ti mit gondoltok erről? Mi részrehajlás nélkül, de úgy gondoljuk ez egyszerűen nevetséges és felháborító! Ugyan ossza már meg legyen kedves az, aki szintén nem ért egyet ezzel!