FRISS! VONA GÁBOR FELESÉGE FÉLELEM NÉLKÜL OSZTOTTA KI A FIDESZT, ÚGY AHOGY EDDIG MÉG SENKI! FIGYELJÉTEK MIT MONDOTT: - OSZD MEG HA TE IS EGYETÉRTESZ VELE!


Vona-Szabó Kriszta 15 éve még jó ötletnek találta, hogy a Fideszre szavaz, azóta azonban sok víz lefolyt a Dunán, és ő is másképp látja a világot. Posztjában az elnökfeleség azt írja:


“TIZENÖT ÉVE A FIDESZRE SZAVAZTAM. SZÉGYELLEM MAGAM. KIMONDHATATLANUL, MÉLYEN.
Ma a 2002-es hangulatot nyugodtan meg lehet szorozni ezerrel. Mára csak a fideszes vélemény maradt.
Mindenki idióta, sorosbérenc, simicskacsicska, aki mást gondol. Mert
VAGY BEÁLLSZ A FIDESZ-BIRKASORBA,
és akkor jó káder vagy, vagy, urambocsá’, vállalod a más véleményed, akkor meg hazaáruló, ballib felforgató.
Borzasztó látni, ahogy emberek okádnak egymásra, akik a saját buta szűklátókörűségüket kérik számon máson, akik ájultan tapsolnak, mert Orbán megállítja a migráncsokat, Sorost, Vona Gábort, bónuszként meg felpofozza Brüsszelt.
ROSSZUL VAGYOK ETTŐL.

És nagyon-nagyon örülök, hogy van végre néhány ember – legyen akármilyen politikai beállítottságú –, sportoló, színész, vállalatvezető, újságíró, értelmiségi, aki ki meri mondani, hogy ez az ország élhetetlen.
ÉS NEM SOROS MEG SIMICSKA MEG A MIGRÁNCSOK MIATT. NEM.
És azokat nézem a legnagyobb döbbenettel, akik „hipernemzetiek”, akiknek a Jobbik már nem az a Jobbik, jelentsen ez akármit is, akik osztogatják a Habony-média ocsmányságait Bayerestől, Ripostostól, s szépen sorolnak be a „nemzeti” Orbán mögé.
A kormánymédia meg a hasát fogja a röhögéstől, maguk sem gondolták, hogy ez ilyen könnyen megy. Hogy még csak ostor sem kell,
AZ EMBEREK MAGUK MENNEK A VÁGÓHÍDRA. HOSSZÚ, TÖMÖTT SOROKBAN.


Én nem vagyok fideszes, de sorosos, simicskás, CEU-s, liberális, még csak ájult jobbikos sem. Normálisnak, józannak mondanám inkább magam. Mert itt szeretnék jövőt a gyerekemnek, szebb jövőt, ha úgy tetszik. Perspektivikus jövőt, jóléttel, szabadsággal, igazsággal, önazonossággal, büszkeséggel.

És nem bocsátom meg senkinek, aki nem veszi a fáradságot a gondolkodásra, s elveszi a lehetőséget a gyerekeinktől. Az enyémtől és a másétól is. Ha hagyjuk, hogy ez az ország így haladjon tovább, ahogy mostanság, azért borzasztó nagy árat fogunk fizetni.
ÉN SZÓLTAM.”