Hazánk egyik büszkesége lehetne! Elképesztően ötletes vállalkozást nyitott EZ a magyar fiú! Minden megosztás hatalmas segítség lehet számára! Segítsetek neki! MEGÉRDEMLI!


Egy igen sajátos és dicsérendő vállalkozásba kezdett ez a 22 éves, ceglédi fiatalember. Teljesen vegyszermentes, saját maga által termesztett zöldségeket szállít házhoz hetente kétszer. Sok sikert a vállalkozásához! 


"Ez évben fektettem be egy fóliába és szabad földön is termelünk" – mesélte Osgyányi Attila, akinek családja ismert őstermelő Cegléden. 

– Nem hirdettem sehol, csak ismerősöknek szóltam, hogy lehet rendelni zöldséget, amit az elfoglalt és zömében kisgyermekes háziasszonyok örömére házhoz is szállítok. 

"Interneten keresztül lehet rendelni, a szállítás szerdán és pénteken történik. Nem is gondoltam, hogy ekkora siker lesz, biztosan a minőség és az ár miatt."

Szájról-szájra terjedt a híre és egyre többen jelentkeztek, most húsz családnak szállítok egy-két láda zöldséget hetente. 


Nekem is jó ez, mert biztos a vevőm, nem kell egy délelőttöt a piacon állni, hogy elkel-e az áru. – tette hozzá a fiatalember, aki korábban CNC gépkezelőként dolgozott, de ez évtől inkább visszatért a családi gazdaságba és már most elmondhatja, hogy nyereséges a kezdeményezése. 

Külföldön már sok helyen bevált ez a tevékenység, reméljük és szívből kívánjuk, hogy itt hazánkban is sikert érünk majd el ezzel, így egészségesebb zöldség kerülhet az asztalra. - nyilatkozta Attila
Szívből kívánunk nagyon sok sikert ennek a talpraesett fiatalembernek! :) Egy megosztással segítsetek neki, tudjanak munkásságáról minél többen!