Hihetetlen! Vajna Timi megszólalt és döbbenetes dolgot üzenet a választási csalást kiáltóknak - Viseljétek már méltósággal a vereséget, mert... - Könyörgöm ossza már meg az, aki felháborítónak tartja üzenetét!


A vasárnapi választást követően egyre többen hangoztatják, hogy választási csalás történt. Különös módon az ország szinte minden pontjáról jelezték, hogy eltűntek az ellenzéki szavazatok. Olyan emberek szólalnak meg a facebook oldalakon, akik a választási bizottság tagjai voltak és állítják csalás történt. 


Ma sajtótájékoztatót tartott a Demokratikus Koalíció elnöke Gyurcsány Ferenc, aki több megmagyarázhatatlan ténnyel állt elő. 
- választási szoftver elromlása 
- kisebb részvételi arány egy fél órával későbbi adathoz képest 
- tényt, hogy az urnazárást követően 3 órán át még nem volt semmilyen eredmény 

Ezeket az összeesküvés elméleteket valószínű megelégelve szót emelt Vajna Tímea is és a következőket üzente: 


"Nem értem miért kell elméleteket gyártani egy tisztességes és korrekt választás után. Viseljétek már méltósággal a vereséget, mert ezen már úgysem tudtok változtatni.Mindig vannak győztesek és vesztesek. Veszíteni is tudni kell. Inkább tekintsen mindenki előre és ne a múlton rágódjon...Véleményem szerint a legjobb kezekben van az ország. A fejlődés útján vagyunk és az ország legnagyobb része tudja ezt és jól döntött vasárnap. Ezúton is gratulálok mindenkinek a döntéséhez". 

Nagyon kíváncsiak vagyunk, nektek mi a véleményetek erről? Ti is üzennétek valamit Timinek? Most megtehetitek! Írjátok meg azt kommentben!