Hihetetlenül gyomorforgató dolgot mondott Pálffy Ilona a tegnapi tüntetéssel kapcsolatban - Ezt üzeni azoknak, akik tegnap utcára vonultak: - Legyen kedves ossza már meg az, aki felháborítónak tartja kijelentését!


A tegnapi napon 2018.04.14-én tömegek vonultak az utcára és tüntettek a negyedik Orbán-kormány ellen, nem csak Budapesten, hanem többek között Győrben, Londonban és Berlinben is. A fővárosi százezres tömegben a baloldali és liberális választók mellett nagyon sok Jobbik-szimpatizáns volt felfedezhető. A tüntetők a szavazatok újraszámlálását, a többséget kisebbségbe szorító választási rendszer átírását, szabad sajtót és demokráciát követelték. A demonstráció békésen zajlott. 
Az este folyamán felszólalók között elhangzottak olyan kijelentések hogy: " A Fidesz a hazugság, a gyűlölet, a félelem és a lopott vagyon pártja lett. A választáskor “brutálisan lejtett a pálya”, és, ha a Fidesznek “van becsülete”, feloszlatja a parlamentet és új választást írnak ki. 

A budapesti demonstrációval kapcsolatban megkérdezték az NVI elnökét, Pálffy Ilonát is, hogy mit gondol a eseményről, aki csak annyit mondott, hogy:


"Teljesen hasztalannak és felesleges erőlködésnek és időpocsékolásnak érzem a tegnapi tüntetést. Nem tudom mégis mire számítanak azok, akik az utcára vonultak. Ezzel nem fognak semmit elérni, bármennyire is szeretnék. Azt is vicces volt látni, hogy a szónokok egy pár perces beszédet is képtelenek voltak fejből elmondani. " 

Nemsokkal ezelőtt azonban már kitűzték a következő tüntetés időpontját is, amelyet április 21-én tartanak 18 órától 21 óráig. A szervezők még a mostaninál is nagyobb tömegre számítanak. Ez nem is csoda, hiszen amióta kiderült a pontos időpont, már 5400 résztvevő és 17 ezer érdeklődő jelezte, hogy valamilyen formában izgatja az esemény. 

Nektek vajon mi a véleményetek az NVI elnökének a nyilatkozatáról? Írjátok meg kommentben!
Forrás