Ma Orbán Ráhelt és kedves férjét láttam Ebben az étteremben. Nem bírtam, megkérdeztem tőlük milyen érzés lopni és EZT válaszolták: - Úgy hiszem erről minden igaz magyarnak tudnia kell!


Ma sem a sarki önkiszolgálóban ebédelt az ország kedvenc, saját lábon álló ifjú párja. Orbán Ráhelt és férjét ma délben a budapesti VI. kerület egyik Andrássy úti éttermében kapták lencsevégre. A fénykép készítője a Facebook-oldalán meg is osztotta a képet a két, saját tehetségéből és szorgalmából olyan szépen boldoguló fiatalról. Sőt, nem is hagyta szó nélkül a találkozást....


A Bozótharc iszonyúan szerencsés: szinte minden nap posztolnak sokfelé járó, és olyan sok mindenben tájékozott ismerősei, bőven kínálva publikálnivalót majd' minden napra. Ma épp ezt a mondatot osztotta meg egyikük:

"Megkérdeztem, hogy milyen érzés lopni ... Meglepett arcot vágott, hogy nem érti miről beszélek. Megkérdeztem még egyszer, hogy nem zavarja- e, hogy lop. Ráhel csodálkozva nézett rám... majd kitessékeltek a Klassz nevű helyről. Varom az apeh-et vagy a gulágot. Ráhel eközben csak elmormolta a bajusza alatt, hogy hagyják, hülye. "

Ha valakit érdekelne, hogy kb. milyen ebéddel piheni ki egy a saját lábán álló fiatal pár például egy választási nap fáradalmait: az étterem korábbi étlapjain például ilyen ételek is szerepeltek:


- Tonhal saláta
- Lazac krémleves, blini, kapros tejföl, lazac kaviár

- Porchetta, sült hagyma és bacon ragu, joghurt
- Zöldséges cous-cous, garam masala csirke, mogyoró szósz
- Csokoláde fondant, vanília fagylalt, fűszeres meggy / Chocolate fondant, vanilla ice cream, spicy sour cherry.

2 fogás: 2690 Ft plusz 12,5% szervízdíj / 2 course meal: 2690 Ft + 12,5% of service fee
3 fogás: 3190 Ft plusz 12,5% szervízdíj / 3 course meal: 3190 Ft + 12,5% of service fee